Наслов:

ПРОСЕЧНО ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ


Издадено на: 18.02.1978
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 4557 | Страна: 11

Програма:
Опера „Паљачи“ од Руџеро Леонкавало
Учесници:
солисти: Искра Божиновска, Никола Гагов, Димитри Мариновски, Лазар Белевски, Илија Црвенов; диригент: Александар Лековски
Забелешка:
18,19.02.1978

Клучни зборови:
1978 Александар Лековски Владо Чучков Димитри Мариновски Илија Црвенов Искра Божиновска Лазар Белевски Никола Гагов Паљачи Руџеро Леонкавало

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат