Наслов:

ВИСТИНСКИ ДЕСЕРТ


Издадено на: 04.09.1988
Автор: /
Периодика: Нова Македонија
Број: 14949 | Страна: 10

Забелешка:
рецензија од Љубљана за првиот албум на Мизар

Клучни зборови:
1988 дискографија Љубљана Мизар рецензија рок музика

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат