Наслов:

РОКЕРСКО СТУДЕНИЛО


Издадено на: 29.03.1987
Автор: О.Б.
Периодика: Нова Македонија
Број: 14433 | Страна: 8

Забелешка:
за концерт во Дом на млади, Ван Гог, Ла Синема, Дисциплина кичме и др.

Клучни зборови:
1987 Банана Ван Гог Дисциплина кичме концерти Ла Синема Максим Гец осврт рок музика

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат