Наслов:

ТРИУМФАЛЕН ТАНЦ НА УМЕТНИЧКИОТ ФАНК


Објавено на: 04.08.1985
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 13842 | Страна: 8


Клучни зборови:
Лондон осврт рок музика Велибор Педевски 1985

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат