Наслов:

МЕГАЛОМАНСКИ ТУРНЕИ И КОНЦЕРТИ

ШТО СЕ СЛУЧУВАШЕ НА РОК И ПОП СЦЕНАТА

Издадено на: 31.12.1988
Автор: Петар Станоевски
Периодика: Вечер
Број: 7908 | Страна: 24

Забелешка:
за глобална и ЈУ рок и поп сцена

Клучни зборови:
1988 осврт Петар Станоевски поп музика рок музика

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат