Наслов:

НЕМА ПРЕЧКИ ЗА ГОЛЕМИТЕ


Издадено на: 18.05.1986
Автор: О.Б.
Периодика: Нова Македонија
Број: 14122 | Страна: 8

Учесници:
Рок група „Екатерина Велика“
Забелешка:
за концертот на ЕКВ во Дом на млади 25 Мај

Клучни зборови:
1986 Екатерина Велика рок музика

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат