Наслов:

БРАМС – СО ПОГОРЕЛИЌ ГО СЛУШАВМЕ, А ЧАЈКОВСКИ НЕ

КОНЦЕРТИ

Објавено на: 08.11.2006
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 20934 | Страна: 9

Програма:
Концерт за пијано и оркестар од Јоханес Брамс,
Учесници:
Македонска филхармонија, Ловро Погорелиќ, Робрет Груберт

Клучни зборови:
Нова Македонија Костадин Костадиновски 2006

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат