Автор: Димитрије Бужаровски Категорија: критика
КОНТИНУИРАН ИНТЕРПРЕТАТИВЕН ТРЕТМАН

Периодика: Нова Македонија Датум: 03.03.1976

Автор: Јелица Тодорчевска Категорија: критика
ИСПОЛНЕТИ ОЧЕКУВАЊА

Периодика: Нова Македонија Датум: 09.08.1975

Автор: Т. Ш. Категорија: Осврт
СУПЕРЛАТИВИ ЗА НАШИТЕ МУЗИЧАРИ

Периодика: Вечер Датум: 18.06.1967

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
СВЕЧЕН ФИЈАСКО

Периодика: Нова Македонија Датум: 11.12.1965

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ОБЛАГОРОДЕНА МУЗИЧКА СОДРЖИНА БЛАГОДАРНОСТ НА ПУБЛИКАТА

Периодика: Нова Македонија Датум: 25.07.1963