Автор: Горјан Коруновски Категорија: критика
МОЖНОСТИ И ЕФЕКТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 13.05.1986

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ОД ПЕКОЛОТ ДО – СВЕТЛОСТА!

Периодика: Вечер Датум: 13.05.1986

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ПОТВРДЕНИ ПРОГНОЗИ!

Периодика: Вечер Датум: 29.05.1979

Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
УШТЕ ЕДНА ПРИЈАТНА ВЕЧЕР

Периодика: Нова Македонија Датум: 29.05.1979

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
НЕКОМПЛЕТНИ РЕЗУЛТАТИ

Периодика: Вечер Датум: 17.05.1978

Автор: Ристо Аврамовски Категорија: критика
ДИСХАРМОНИЈА ВО ОРГАНИЗАЦИЈАТА

Периодика: Нова Македонија Датум: 02.03.1974