Наслов:

НЕКОМПЛЕТНИ РЕЗУЛТАТИ


Издадено на: 17.05.1978
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 4630 | Страна: 15

Програма:
Опера „Травијата“ од Џузепе Верди
Учесници:
солисти од Новосадската опера: Вера Ковач-Виткаи, Воислав Куцуловиќ, Франц Пухар; диригент: Миодраг Јоноски

Клучни зборови:
1978 Вера Ковач-Виткаи Владо Чучков Воислав Куцуловиќ Мајски оперски вечери Миодраг Јоноски Травијата Франц Пухар Џузепе Верди

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат