Автор: К.Г. Категорија: друго
ТРИУМФ НА МЛАДИОТ ДИРИГЕНТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 08.11.1962

Автор: Васил Ќортошев Категорија: критика
КОНЦЕРТОТ НА РАДИО – СКОПЈЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 13.10.1946