Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ДВЕ ДОБРИ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ

Периодика: Вечер Датум: 19.10.1974

Автор: Петре Бакевски Категорија: интервју
20 ГОДИНИ СО ЏИЛДА

Периодика: Вечер Датум: 14.03.1974