Наслов:

20 ГОДИНИ СО ЏИЛДА


Издадено на: 14.03.1974
Автор: Петре Бакевски
Периодика: Вечер
Број: 3344 | Страна: 8


Клучни зборови:
1974 Васка Биџова-Гајдова Петре Бакевски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат