Автор: Бојан Ортаков Категорија: критика
РОМАНТИЧЕН НЕМИР

Периодика: Нова Македонија Датум: 13.10.1990

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ГОЛЕМИ ОЧЕКУВАЊА – НЕСООДВЕТНИ РЕЗУЛТАТИ: ПО ГОСТУВАЊЕТО НА ПИЈАНИСТКАТА СУМИКО ИНУЧИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 07.04.1961