Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
ФЕНОМЕНАЛНО МУЗИЦИРАЊЕ НА КЛАРИНЕТИСТКАТА ШАРОН КАМ
ОХРИДСКО ЛЕТО 2007

Периодика: Нова Македонија Датум: 18.07.2007

Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
И ТРИОТО ЧАЈКОВСКИ НИ ЈА БРАНУВАШЕ ДУШАТА
ОХРИДСКО ЛЕТО 2004

Периодика: Нова Македонија Датум: 24.08.2004

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ХРАБРО, ДОСТОИНСТВЕНО, АТРАКТИВНО

Периодика: Вечер Датум: 01.03.1984