Автор: Бранко Каракаш Категорија: критика
ВИСТИНСКО КОНЦЕРТНО ДОЖИВУВАЊЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 26.05.1957

Автор: Васил Ќортошев Категорија: критика
НАШИ СТУДЕНТИ СЕ АФИРМИРАА

Периодика: Нова Македонија Датум: 05.05.1957