Автор: Велибор Педевски Категорија: критика
НА НИСКИ ГРАНКИ
ЈУГОСЛОВЕНСКИОТ РОКЕНРОЛ ВО 1987

Периодика: Нова Македонија Датум: 10.01.1988

Автор: Тихо Титизов Категорија: критика
ДОЖИВУВАЊЕ И – ИЗНЕНАДУВАЊЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 11.07.1968