Наслов:

ДОЖИВУВАЊЕ И – ИЗНЕНАДУВАЊЕ


Издадено на: 11.07.1968
Автор: Тихо Титизов
Периодика: Нова Македонија
Број: 7811 | Страна: 4

Програма:
Фолклор на влашкото население од Југославија
Учесници:
Група пејачи и играорци од Тимочка Краина

Клучни зборови:
1968 Балкански фестивал влашко население Југославија Тимочка краина Тихо Титизов Фолклор

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат