Наслов:

НА НИСКИ ГРАНКИ

ЈУГОСЛОВЕНСКИОТ РОКЕНРОЛ ВО 1987

Издадено на: 10.01.1988
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 14713 | Страна: 9

Забелешка:
анализа за ју рок сцената

Клучни зборови:
1988 Бора Ѓорѓевиќ Велибор Педевски Горан Бреговиќ Југославија осврт рокенрол

Оригинален извадок: