Автор: Стојче Тошевски Категорија: критика
СИМПАТИИ ЗА КОМПАКТНАТА ИНТЕРПРЕТАЦИЈА
ко концертот на триото „лоренц“, „охридско лето“

Периодика: Нова Македонија Датум: 24.07.1996