Автор: Велибор Педевски Категорија: критика
ЗБОГУМ И ЗДРАВО БЛУДНИКУ
КОНЦЕРТ СЕЌАВАЊЕ НА ТИМ БАКЛИ ВО ЊУЈОРК

Периодика: Нова Македонија Датум: 18.05.1991