Автор: Тина Иванова" Категорија: критика
ФАКУЛТЕТОТ ЗА МУЗИЧКА УМЕТНОСТ СЛАВИ 40 ГОДИНИ ОД ОСНОВАЊЕТО
На 10 октомври во Универзалната сала ќе настапат Оркестарот на ФМУ

Периодика: Утрински весник Датум: 06.10.2006