Автор: Владо Чучков Категорија: критика
„ДОН КИХОТ“- ОЧОВЕЧЕНА ПРИКАСКА ЗА ВИТЕЗОТ НА НАТАЖЕНИОТ ЛИК

Периодика: Нова Македонија Датум: 16.06.1963