Автор: Љубомир Бранѓолица Категорија: критика
УБАВИЦАТА…СО МНОГУ ДОБЛЕСТИ
кон дипломската балетска претстава „убавицата и ѕверот“ на младата кореографка сања шутевска

Периодика: Вечер Датум: 27.12.1996