Наслов:

УБАВИЦАТА…СО МНОГУ ДОБЛЕСТИ

кон дипломската балетска претстава „убавицата и ѕверот“ на младата кореографка сања шутевска

Објавено на: 27.12.1996
Автор: Љубомир Бранѓолица
Периодика: Вечер
Број: 10370 | Страна: 13

Програма:
Убавицата и ѕверот
Учесници:
Сања Шутевска, Сергеј Варошлија, Кирил Јовановски, Тања Пастањицки, Зејнета Џафер, маја Митревска, катерина Стефковска, Младен Ѓурчев, Кирил Павлов, Владо Караев, Виктор Караев, Екрем Хусеин

Клучни зборови:
1996 Виктор Караев Сања Шутевска Сергеј Варошлија Кирил Јовановски Тања Пастањицки Зејнета Џафер маја Митревска катерина Стефковска Владо Чучков Младен Ѓурчев Кирил Павлов Екрем Хусеин Владо Караев

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат