Автор: Бранко Каракаш Категорија: критика
ВТОР КОНЦЕРТ НА СКОПСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА ВО ОВАА СЕЗОНА

Периодика: Нова Македонија Датум: 28.10.1956