Автор: Борис Петковски Категорија: критика
КОНЦЕРТ НА АМЕРИКАНСКИОТ БАЛЕТСКИ ТЕАТАР НА ПОЛ ТЕЈЛОР

Периодика: Нова Македонија Датум: 15.06.1968