Наслов:

ЦРНО-БЕЛ ДОН КАРЛОС

кон премиерната изведба на операта „дон карлос“

Објавено на: 28.03.2000
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Вечер
Број: 11359 | Страна: 17

Програма:
Опера „Дон Карлос“ од Џузепе Верди.
Учесници:
Цветан Стојановски, Нико Исаков, Иван Томашев, Весна Гиновска-Илкова

Клучни зборови:
2000 Ангелина Димоска Весна Гиновска-Илкова Дон Карлос Иван Томашев Нико Исаков Цветан Стојановски Џузепе Верди

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат