Наслов:

СИНКРЕТИЧНОСТ НА МУЗИКАТА, ТАНЦОТ И ГОВОРОТ

македонскиот музички фолклор и џезот

Издадено на: 27.10.1998
Автор: Елени Новаковска
Периодика: Нова Македонија
Број: 18527 | Страна: 10

Забелешка:
македонскиот музички фолклор и џезот

Клучни зборови:
1998 Елени Новаковска Фолклор џез музика

Оригинален извадок: