Наслов:

ФОЛКЛОРОТ НЕИСЦРПНА ИНСПИРАЦИЈА

наши средби: стојан стојков

Издадено на: 31.03.1994
Автор: В. Димитровска
Периодика: Нова Македонија
Број: 16950 | Страна: 10

Забелешка:
интервју со С. Стојков

Клучни зборови:
1994 Димитровска Стојан Стојков Фолклор

Оригинален извадок:
1994-14-folklorot-neiscrpna-inspiracija.jpg Притиснете на иконата
за поголем формат