Наслов:

РОДЕН ВО ВИСТИНСКО ВРЕМЕ

ПОЛ САЈМОН ВО ЦЕНТРАЛ ПАРК

Објавено на: 31.08.1991
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 16021 | Страна: 19


Клучни зборови:
Концерт осврт Велибор Педевски 1991 Пол Сајмон

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат