Наслов:

ПРИЈАТНА ЏЕЗ ВЕЧЕР


Објавено на: 18.12.1985
Автор: Благој Ангеловски
Периодика: Нова Македонија
Број: 13975 | Страна: 10

Учесници:
Џез оркестар на РТ Белград; диригент: Душко Гојковиќ

Клучни зборови:
Белград џез музика Душко Гојковиќ Благој Ангеловски 1985 Меѓународен саем на музика Џез оркестар на РТ Белград

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат