Наслов:

НОВИ ИСПОЛНУВАЧКИ ВИЗУРИ


Издадено на: 13.11.1985
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 6943 | Страна: 15

Програма:
Дела од Шнитке, Шимановски, Прокофјев и др.
Учесници:
Олег Каган - виолина, СССР; пијано придружба: Владимир Сканави, СССР
Забелешка:
За Концертот на виолинистот Олег Каган, пијано - придружба Владимир Сканави од СССР

Клучни зборови:
1985 Владимир Сканави Владо Чучков Олег Каган Прокофјев Шимановски Шнитке

Оригинален извадок: