Наслов:

КОРЕКТНО … СТЕРЕОТИПНО


Издадено на: 18.10.1985
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 6921 | Страна: 10

Програма:
Дела до Хендл, Моцарт, Григ, Телеман и др.
Учесници:
Ансамбл „От-Норманди“, Франција; диригент: Жан Пјер Берлингер; Кирил Рибарски - тромбон; Сесилија Цан - виолончело
Забелешка:
За Концертот на Ансамблот „От-Норманди“ од Франција во Уметничката галерија во Скопје

Клучни зборови:
1985 Ансамбл От-Норманди Владо Чучков Григ Жан Пјер Берлингер Кирил Рибарски Моцарт Сесилија Цан Телеман Хендл

Оригинален извадок: