Наслов:

ОХРИДСКО УЖИВАЊЕ


Издадено на: 17.10.1985
Автор: /
Периодика: Нова Македонија
Број: 13915 | Страна: 9


Клучни зборови:
1985 осврт Охридско лето

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат