Наслов:

ВРАТЕНО ДОСТОИНСТВО


Објавено на: 11.10.1985
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Вечер
Број: 6915 | Страна: 13

Учесници:
Танцов и ревиски оркестар на РТС
Забелешка:
За првото „Рандеву со евергрини“ што Танцовиот и Ревискиот оркестар на РТС, со група вокални и инструментални солисти и хор, го одржа во салата на МНТ

Клучни зборови:
Кирил Рибарски Драган Мијалковски Кире Костов Ана Костовска 1985 Танцов и ревиски оркестар на РТС Нина Спирова Рандеву со евергрини Ѓоко Георгиев Зорица Конца Габи Новак Калипова Буклевска Миљенко Прохаска Драган Васиљевиќ Зоран Јовановиќ Петар Каргов

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат