Наслов:

ОВАЦИИ ЗА ВОЛШЕБНИКОТ


Издадено на: 29.09.1985
Автор: Оливер Белопета
Периодика: Нова Македонија
Број: 13897 | Страна: 8


Клучни зборови:
1985 Бајага Концерт Оливер Белопета осврт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат