Наслов:

СЛЕДБЕНИЦИ НА ПОЕТОТ НА ПИЈАНОТО


Издадено на: 28.09.1985
Автор: Снежана Пановска
Периодика: Нова Македонија
Број: 13896 | Страна: 7


Клучни зборови:
1985 Меѓународен пијанистички конкурс Фредерик Шопен Полска Снежана Пановска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат