Наслов:

НАЈВИСОКИ СВЕТСКИ ВРЕДНОСТИ


Објавено на: 31.08.1985
Автор: Снежана Пановска
Периодика: Нова Македонија
Број: 13868 | Страна: 6


Клучни зборови:
Охридско лето осврт Снежана Пановска 1985

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат