Наслов:

ПОТРЕБИ ЗА ПРЕИСПИТУВАЊЕ


Објавено на: 14.08.1985
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 6865 | Страна: 10

Учесници:
Ансамбл за народни игри и песни „Танец“
Забелешка:
За концертот на Ансамблот за народни игри и песни „Танец“

Клучни зборови:
Охридско лето 1985 Владо Чучков Танец

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат