Наслов:

СНОБОВСКИОТ ВКУС НА ЏЕЗОТ


Издадено на: 11.08.1985
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 13848 | Страна: 8


Клучни зборови:
1985 Велибор Педевски Лондон осврт џез музика

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат