Наслов:

БДЕНИЕ … ДО ТИВОК ЗДИВ!


Издадено на: 07.08.1985
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 6859 | Страна: 10

Програма:
Дела од Хендл, Глук, Штраус, Шуберт, Брамс, Скаловски, Барановиќ и црнечки спиритуали.
Учесници:
Ана Липша-Тофовиќ - сопран; Лилјана Иванова - пијано
Забелешка:
За јубилејниот концерт на Ана Липша-Тофовиќ

Клучни зборови:
1985 Ана Липша Тофовиќ Барановиќ Брамс Владо Чучков Глук Лилјана Иванова Охридско лето Скаловски Хендл црнечки спиритуали Штраус Шуберт

Оригинален извадок: