Наслов:

СИМПАТИЧНО И НЕПРИНУДЕНО


Издадено на: 31.07.1985
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 6853 | Страна: 11

Програма:
Дела од Вила-Лобос, Бах и др.
Учесници:
Жан-Пјер Жимез - гитара, Франција
Забелешка:
За концертот на гитаристот Жан-Пјер Жимез пд Франција

Клучни зборови:
1985 Бах Вила Лобос Владо Чучков Жан Пјер Жимез Охридско лето

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат