Наслов:

БАЛЕТСКИ КАДРИ СО ПРЕДИЗВИЦИ


Издадено на: 12.06.1985
Автор: Татјана Петковска
Периодика: Нова Македонија
Број: 13789 | Страна: 9

Програма:
Фрагменти од балетите „Копелија“, „Заспаната убавица“, „Жизел“, „Балетска импресија“, „Симфонија“ и др.
Учесници:
Ученици од МБУЦ

Клучни зборови:
‚ Симфонија 1985 Балетска импресија годишен концерт Жизел Заспаната убавица Копелија Музичко-балетски училишен центар Татјана Петковска Ученици од МБУЦ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат