Наслов:

ДОБРЕДОЈДЕН ПОЗДРАВ


Објавено на: 07.04.1985
Автор: Л. П.
Периодика: Нова Македонија
Број: 13725 | Страна: 10


Клучни зборови:
1985 Поздравот од Белград Концерт осврт

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат