Наслов:

ОСВЕТЛИ ЈА ТЕМНИНАТА

ПРЕМИЕРНО „ЕКАТЕРИНА ВЕЛИКА“

Издадено на: 31.03.1985
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 13718 | Страна: 8


Клучни зборови:
1985 албум Велибор Педевски Екатерина Велика осврт турнеја

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат