Наслов:

ПОД ОЧЕКУВАЊАТА


Издадено на: 31.03.1985
Автор: Л. П.
Периодика: Нова Македонија
Број: 13718 | Страна: 8


Клучни зборови:
1985 Доријан Греј Концерт осврт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат