Наслов:

„НЕНА“ БЕЗ ЗЕЛЕНО СВЕТЛО


Објавено на: 17.03.1985
Автор: Оливер Белопета
Периодика: Нова Македонија
Број: 13704 | Страна: 8


Клучни зборови:
Концерт осврт Оливер Белопета Меморија 1985

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат