Наслов:

ПОЗИТИВНИ ВИБРАЦИИ


Издадено на: 10.03.1985
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 13697 | Страна: 8


Клучни зборови:
1985 Бајага Белград Велибор Педевски Дисциплина кичме Загреб Катарина Парти брејкерс Рибља чорба Џакарта

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат