Наслов:

ИНТЕРПРЕТАТОРСКА СТРОГОСТ


Објавено на: 09.03.1985
Автор: Ратка Димитровска
Периодика: Нова Македонија
Број: 13696 | Страна: 8

Програма:
Соната бр. 2 од Сергеј Прокофјев и др.
Учесници:
Андреј Корсаков - виолина, СССР; Јоланта Мирошњикова - пијано СССР

Клучни зборови:
Сергеј Прокофјев Ратка Димитрова Соната бр. 2 Андреј Корсаков 1985 Јоланта Мирошњикова

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат